Вхiд на сайт
Авторизацiя

Хутір котів на Закарпатті: як на Міжгірщині в злагоді живуть сотні пухнастиків

Хутір котів на Закарпатті: як на Міжгірщині в злагоді живуть сотні пухнастиків
Таке явище навіть уже встигли назвати українською відповіддю японському острову котів.

В одному з туристичних закладів Міжігрщини вже багато років в мирі та злагоді живуть коти та кішки. Тут вони ситі, доглянуті, зігріті теплом та любов'ю. Зараз спільну житлову площу тут ділять більше сотні котів. Та спершу їх було лише півтора десятка. З кожним роком кількість вусатих збільшувалась, два роки тому їх стало вже понад 60. Когось підкидали, інші приходили самі, хворі та обідрані.

Для своїх вусатих улюбленців господарі облаштували окрему кімнату, з будиночками та поличками, де ті люблять подрімати. Усіх час від часу обстежують ветеринари. Більшість вже мають і власні паспорти. Нерідко туристи знаходить тут і собі домашнього улюбленця. Власниця закладу каже: навіть 10 хвилин спілкування з кішками знімає напругу та заспокоює.

Не так давно власники закладу започаткувати благодійний проект "Котів Хутір" . Ідея полягає у будівництві котячого будинку-музею. Поруч планують відкрити і сувенірну крамничку, також туристи зможуть замовити послугу "кіт на тиждень". Місце під будівництво будинку-музею "Котів Хутір" вже пригледіли, однак роботи, кажуть, ще непочатий край.





Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: