Вхiд на сайт
Авторизацiя

Учнів шкіл Мукачева можуть щоранку перед навчанням оглядати медики

Учнів шкіл Мукачева можуть щоранку перед навчанням оглядати медики
У випадку, якщо у дитини виявлять ознаки респіраторного захворювання чи кору, її не допускатимуть до навчання.

Школярів Мукачева щодня зранку оглядатимуть медпрацівники

Такі міри запроваджують через значну захворюваність на кір та інші респіраторні хвороби.

Як дізналось Mukachevo.net в Управлінні освіти, молоді та спорту міськвиконкому, таким чином з самого ранку будуть перевіряти та виявляти ознаки захворювання у дітей, та у разі виявлення не допускати їх до навчання.

"При виявленні ознак захворювання на респіраторні інфекції та кір, буде забезпечено виконання планів протиепідеміологічних заходів, розроблених спільно з відділом охорони здоров'я", - йдеться у повідомленні міської ради.

Разом з тим у період до 1 квітня у місті проводитимуться профілактичні щеплення дітей. Всіх, хто відмовився від щеплень з 1 квітня до навчання не допустять.

Вони вчитимуться дистанційно.

Саме зараз відпрацьовується процедура надання інших форм навчання для здобуття освіти дітьми, у яких відсутні профілактичні щеплення.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: