Вхiд на сайт
Авторизацiя

Резонансна ДТП з потерпілими на околиці Мукачева: поліція повідомила подробиці

Резонансна ДТП з потерпілими на околиці Мукачева: поліція повідомила подробиці
Працівники Мукачівського районного відділення поліції розслідують аварію з потерпілими. За фактом порушення правил дорожнього руху поліція відкрила кримінальне провадження.

Сьогодні, о 08:20 год., до поліції надійшло повідомлення про автопригоду на автодорозі Київ-Чоп при в‘їзді в Мукачево. ДТП сталася за участі двох транспортних засобів: «ВАЗ 2107» та «Mercedes-Benz».

Як встановили правоохоронці Мукачівського районного відділення поліції, водій жигулі, 46-річний мешканець села Вільховиця, не надав переваги в русі та допустив зіткнення з автомобілем «Mercedes- Benz» під керуванням - 53 річного мешканця села Ратовці Ужгородського району.

Водія жигулів та трьох пасажирів іномарки віком 22, 35 та 55 років, мешканців Ужгородщини було госпіталізовано до районної лікарні. Останні після надання їм медичної допомоги відпущені додому, у водія жигулів медики попередньо діагностували забій грудної клітини.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди у поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху з потерпілими. Автомобілі учасників аварії помістили на арештмайданчик. У справі триває досудове слідство, в ході якого будуть встановлені всі обставини та причини автопригоди, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: