Вхiд на сайт
Авторизацiя

Помер у кареті швидкої: десятирічний закарпатець отруївся невідомою речовиною

Помер у кареті швидкої: десятирічний закарпатець отруївся невідомою речовиною

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

У селі Боржавське, що на Виноградівщині, констатовано смерть малолітнього. Причини з’ясовують слідчі

Вчора, 14 лютого, на лінію «102» надійшло повідомлення про раптову смерть 10-річного мешканця села Боржавське, що на Виноградівщині. Поліцією вже встановлено, що дитина померла дорогою до лікарні, куди її доправляли через отруєння невідомою речовиною. Хлопчик помер у кареті швидкої медичної допомоги.

Слідчо-оперативна група поспілкувалася з батьками дитини. За попередньою інформацією, перебуваючи вдома, хлопчик випадково випив невідому речовину, внаслідок чого його самопочуття погіршилося і батьки викликали лікарів. На жаль, врятувати життя дитині не вдалося. За фактом розпочате слідство за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Тіло направили до прозектури, де буде встановлено причину смерті. У справі триває досудове слідство.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: