Вхiд на сайт
Авторизацiя

«Наш край» закликає уряд встановити лічильники за рахунок премій «Нафтогазу»

«Наш край» закликає уряд встановити лічильники за рахунок премій «Нафтогазу»


Мільйон лічильників можна встановити за 1,2 мільярди гривень. Саме стільки отримали працівники «Нафтогазу» в якості премій. Також нещодавно компанію викрили у значній розтраті - компанія замовила корпоративні календарі, виробництво яких обійдеться у мільйон гривень. За ці кошти ще тисяча українських сімей могли б отримати газові лічильники.

У тарифі на газ вже закладена вартість встановлення лічильників. Це встановив Верховний суд України у справі фізичних осіб проти ПАТ «Криворіжгаз». Та попри це людей вкотре змушують платити двічі.

Так прокоментував ситуацію голова обласного осередку партії «Наш край» Антон Громовий:

«Коли підвищують тарифи на газ, то нас запевняють що це вимушено і в тариф закладені всі можливі витрати. Та в цій ситуації ми яскраво бачимо, що на людях вкотре хочуть заробити. Доки закарпатці складають копійку до копійки, щоб оплатити чергову платіжку за газ, працівники «Нафтогазу» отримують мільйонні премії. А оплатити встановлення лічильників готові, тільки якщо Кабмін передбачить це у фінплані «Нафтогазу» на 2019-й рік. А це - додаткове навантаження на держбюджет. Тобто премії є з чого платити, а за лічильники українці повинні плавити з власних кишень».

Фінансовий план досі не затверджений. Облгази також відмовляються встановлювати лічильники за свій кошт. У цій ситуації партія «Наш край» вимагає встановити лічильники за рахунок премій «Нафтогазу» або повернути частину сплачених грошей споживачам на самостійне придбання та встановлення газових лічильників.

Прес-служба Закарпатської обласної партійної організації
ПП «Наш край»



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: