Вхiд на сайт
Авторизацiя

Погода на 11 лютого в Ужгороді та регіоні

Погода на 11 лютого в Ужгороді та регіоні
В Ужгороді сьогодні хмарно, часом дощ, вночі з мокрим снігом. Вітер південно-західний 9-14 м/с. Температура повітря вночі 3-5°, вдень 5-7° тепла.

По Закарпатській області: Хмарно, часом дощ та мокрий сніг, в гірських районах мокрий сніг та сніг, в другій половині ночі, вдень та ввечері значний мокрий сніг та сніг, в центрі та на сході сильний мокрий сніг та сніг. В горах налипання мокрого снігу. На гірських ділянках доріг ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12, місцями 15-20, на високогір'ї до 25 м/с. Температура повітря вночі 0-5°, вдень 2-7° тепла, в горах місцями протягом доби 2-4° морозу.

На автошляхах часом дощ та мокрий сніг, в гірських районах мокрий сніг та сніг, в другій половині ночі, вдень та ввечері значний мокрий сніг та сніг, в центрі та на сході сильний мокрий сніг та сніг. В горах налипання мокрого снігу. На гірських ділянках доріг ожеледиця.Видимість добра в снігопадах 500-1000м, в дощі 1-3 км, - повідомляє Закарпатський обласний центр з гідрометеорології.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: