Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на тиждень: Овнам пора активізуватися, а Ракам налагодити інтимне життя

Гороскоп на тиждень: Овнам пора активізуватися, а Ракам налагодити інтимне життя
Астрологічний прогноз з 10 по 16 лютого для всіх знаків зодіаку

ОВНИ
Попутний вітер перетворень штовхає ваше життєве судно в русло суспільної діяльності. Беріть активну участь в житті соціуму, вболівайте за інтереси колективу. Ви духовно просунуті, володієте прекрасним ідеологічним світоглядом, ризик потрапити в тенета псевдо навчань не загрожує. Слід активізувати дружні "посиденьки", спілкування з друзями вкрай необхідно, в гармонійному братському колі ви розквітаєте як особистість. У моменти розбіжностей приборкуйте бунтарський дух, спонтанні ідейні диспути можуть дійти до бійок, адже в боротьбі за праве діло ви готові йти тільки до переможного кінця! А це може завдати непоправних руйнування в сім'ї, на роботі, партнерстві.

ТЕЛЬЦІ
Ви потрапили в турбулентну зону, пристебніть ремені безпеки, чітко контролюйте кожен крок. Адже перебуваєте під мікроскопом оточуючих, де імідж повинен бути бездоганним! Прийшов час виходити із застою, позбавлятися від старих консервативних методик в роботі, навчатися діловим премудростям на ходу, крокуючи в ногу з науковим прогресом. Якщо у начальства сім п'ятниць на тиждень, звуть нові проекти, а вами рухають кар'єрні амбіції, не біда, це чудовий стимулятор для професійного вдосконалення, успішної реалізації покликання.

БЛИЗНЮКИ
Якщо ви прагнете вгору до духовних олімпів, намагаючись пізнати світ з прихованою боку, відкопати істину – це чудово, дерзайте! Таким чином йде підзарядка потужною енергією. Головне не витати в хмарах абстракції, інакше втратите зв'язок з реальністю, а жити високоморальним життям, ставши прикладом для інших. Прагніть до гармонійної співпраці всюди, нині у вас є прекрасні партнери (ділові, шлюбні) з якими будь-які вершини по плечу. Скеля чужих інтересів непорушна, поважайте їх, тоді і на шляху священних власних бажань відкриється шлагбаум. Благодійність є обов'язковим внеском на даному етапі.

РАКИ
Інтимна тема – найбільш животрепетна. Вона зараз фундамент високих чуттєвих стосунків. Щоб відчуття не зачахнули – експериментуйте, не будьте егоїстами. Оригінальність і нетрадиційність в любовній сфері – це вищий пілотаж насолод і цемент союзу, істинна любов регулярно вимагає тонізуючого підживлення. Розбіжності в союзі, де коса ваших дій знаходить на камінь інтересів партнера вимагають саме мистецтва любові. Від війни толку не буде. Якщо позиції супутників непохитні, шукайте підхід, ви повинні все одно зробити по своєму. Програш неприпустимий. У бізнесі аврал, все непередбачувано, догоджайте агресивному шефу, покірливо тягніть максимальні навантаження, щоб утриматися на плаву.

ЛЕВИ
Модернізація відносин в партнерстві в розпалі, позбавляйтеся від емоційних шлаків і переходьте на новий ритм. Прощайте образи, але отриманий досвід в шлюбі обов'язково беріть на озброєння. Ваше завдання – щиро любити обранця, підібравши до нього психологічний ключик, тоді союз отримає нове дихання і про розлучення можна забути. Скакати в гречку теж немає сенсу. Ви дві яскраві мегазірки, сяючих для інших, демонструючи зразок гармонійного тандему. А ось самотнім Левам, що мріють про гідну пару, Небеса дають милостиві шанси, йдіть на романтичне полювання, закохуються і будьте щасливі! На діловий території не конкуруйте, а дружно співпрацюйте з компаньйонами.

ДІВИ
На роботі запущений процес переформатування, трудіться з творчим натхненням, рухаючись в ногу з науковим прогресом, освоюйте інноваційні технології. Паралельно фільтруючи віджиле, то, що не задовольняє вимогам соціуму. Ваше завдання – стати новатором-винахідником для підвищення продуктивності праці, звільнивши особистий час, ресурси. Якщо виникнуть форс-мажорні ситуації (друзі, кохані, діти, бізнес), тримайтеся, екстрим нині не один а ворог, але його мета – викорінити глибоко захований ваш внутрішній страх, який заважає успішному розвитку. Не шкодуйте про втрати.

ТЕРЕЗИ
Якщо у вас є гідні друзі (подруги), з якими свого часу пуд солі з'їли, полюбіть їх всім серцем, не шкодуючи благ, і тоді ваше життя набуде веселкових барв. Саме любов перетворить вас. Не потрібно вимагати миттєвої віддачі. Вона прийде пізніше. Борги роздайте, кредитів не беріть. Зараз навколо вас напружена конфронтаційна атмосфера, де недруги покажуть справжнє обличчя, і це добре. Навіть якщо доведеться схрестити шпаги інтересів. Мобілізуйтесь на всі "сто" і будьте готові до несподіваних бойових дій. Вогонь протистояння може спалахнути від іскри протиріч у відносинах з руйнівним фіналом.

СКОРПІОНИ
Вам відведена роль дбайливої ​​берегині домашнього вогнища, де йдуть прогресивні зміни. Не будьте диктатором, домочадці – це перш за все ваші друзі, брати по духу, з якими потрібно жити в мирі та злагоді. І не варто сваритися доводячи свою правоту. Сім'я – це колиска духовності, де всі події задають еволюційний імпульс розвитку, формують фундамент особистого щастя. Не шкодуйте фінансів, сил, енергії, більше віддасте, більше отримаєте. Якщо трудовий ентузіазм зашкалює, вийшли за встановлені норми, чекайте несподіваних обмежень з боку долі.

СТРІЛЬЦІ
Налаштуйтеся на дружню хвилю, охоче відкрийте серце випадковим людям, сусідам, колегам, зав'язані різноманітні контакти з часом принесуть користь. Пошуки сенсу буття, "перевірка на міцність" духовних принципів полягає в умінні знайти спільні погляди з малознайомими особами. Ви авторитетні, популярні, тому зробити це буде легко. Проявляйте щирість, не лицемірте, не хваліться. А ось на романтичному поприщі мінне поле, є ризик підірватися.

КОЗЕРОГИ
Ви милі, чарівні, мудрих не років, але якщо самотні – це погано. Треба бути в парі, співпрацювати, ділитися своїм багатим життєвим досвідом. Залучити половинку для створення надійного союзу – є доленосним завданням. Можливо багатьом заважає внутрішня прихована агресія, яка зараз проявиться у всій "красі" під рідним дахом. Черга розбіжностей з близькими, щоб спопелити і зникнути. Сварки з рідними, коханими, парою дуже неприємні, але, на жаль, вони підуть на користь. Проявляйте альтруїзм і самопожертву, це запорука перемоги над злом.

ВОДОЛІЇ
Ви штурмуєте Олімп самореалізації, де саме в соціальній сфері кипуча енергія повинна знайти вихід в динамічній взаємодії з людьми. Тих хто горить пристрастю бажань бути коханими і бажаними чекають призи. Нарешті дочекалися зоряного часу в особистому житті. Красиво з вдячністю приймайте заслужені дари, щоб не образити покровителів. Дбайте про побут, благополуччя в домі святая святих.

На роботі в колективі потрібна максимальна відповідальність, почуття ліктя, для продуктивного результату. Граючи за чужими правилами, допомагаючи в критичний момент іншим, вимагайте аналогічної оплати. Якщо жертвуєте, то дайте людині не рибу, а вудку, нехай вчиться добувати свій хліб.

РИБИ
Сховайтеся, самітництво – це рідна стихія, заповнить спокоєм внутрішній світ і ви, несподівано з'ясуйте, що більшість невирішених проблем легко вирішується. Пориньте в минуле (за рік), зробіть аналіз помилок, і підведіть риску. Слід відсікти все сміття, взяти на озброєння уроки минулого, щоб вийти на новий виток розвитку.

Якщо вогонь нереалізованих бажань спалює дотла, значить їх доля несподівано усуне, щоб ви не витрачали туди вхолосту сили. Втім крах пристрасного "хочу", не повинен вас зламати. Так треба.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: