Вхiд на сайт
Авторизацiя

Де туристи можуть зігрітися та заночувати розповіли та показали лісівники Закарпаття

Де туристи можуть зігрітися та заночувати розповіли та показали лісівники Закарпаття

Загалом у лісах є 44 місця, де можна залишитися туристам, що заблукали. У будиночках можна зігратися у негоду та навіть залишитися на ночівлю. Про це повідомляє прес-служба ЗОУЛМГ.

Лісівники Брустурянського лісгоспу показали, де туристи можуть знайти прихисток, якщо заблукають чи просто подорожуватимуть територією лісфонду. Так, у лісових масивах розташовано 44 місця, де можна переночувати заблукалим туристам.
Всі ці місцини зазначено у таблиці, також у ній вказані точні координати з GPS-даними, зазначено також квартал лісництв, кількість кімнат у будинку і місткість, а це загалом 300 місць.

Для відпочинку туристи можуть скористатися приміщеннями лісництв, кордонів лісників, зігрітись взимку у колибах пастухів та в конторах лісництв. На території кожного з лісництв розташовано від 10 до 15 таких споруд, які одна від одної знаходяться на відстанях 4-10 кілометрів. У кожній з цих будівель можна переночувати та зігрітись у холодну пору року. Адже працівники лісгоспу забезпечують такі місця й твердим паливом. Разом з тим, у коморах контор та у будинках лісівника є продукти харчування з довготривалим терміном зберігання: сухарики, варення, тушонки та інше. Лісівники рекомендують кожному мандрівнику, який здійснює вихід у гори, мати при собі цю інформаційну табличку. Можливо, зазначена там інформація допоможе їм вберегти життя.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: