Вхiд на сайт
Авторизацiя

Особливості Андалусії та зйомки «Гри Престолів»: ужгородців і гостей міста запрошують на цікаву тревел-зустріч

Особливості Андалусії та зйомки «Гри Престолів»: ужгородців і гостей міста запрошують на цікаву тревел-зустріч

Древні фортеці, розкішні мавританські палаци, королівські сади, апельсинові алеї та зйомки одного з найпопулярніших серіалів-фентезі «Гра Престолів». Про це і не тільки можна буде дізнатися на тревел-зустрічs «Небанальна Іспанія: Андалусія», яка відбудеться у четвер, 31 січня, у «Smart Point» на вулиці Швабській в Ужгороді.

«Тут зустрічаються море й океан, а за кілька кілометрів від пляжу є справжні гірськолижні курорти. У той час, коли всі мріють про Барселону, є зовсім інша Іспанія – Севілья, Гранада, Кордова. Усе це Андалусія!», – зазначає блогер-мандрівник, організатор трепел-школи в Ужгороді Віктор Стинич.

Саме про Андалусію на тревел-зустрічі розповість закарпатка Софія Меренич, яка відвідала 15 країн. «Я сама настільки в захваті від цього регіону, що залюбки погодилася поділитися своїми враженнями. А раптом вдасться ще кількох людей заразити! Може, це навіть закінчиться спільною мандрівкою», – ділиться мандрівниця.

На заході розкажуть, навіщо їхати в Андалусію і де вона знаходиться; де похований Колумб; як проходили зйомки «Гри Престолів»; також учасники тревел-зустрічі дізнаються про квіткові дворики, міста в скелях та особливу архітектуру, а ще про вартість такої поїздки.

Організатори підсумовують: «Після розповіді Софії, ви не втримаєтесь і почнете шукати квитки в цей дивовижний край. А, може, і приєднаєтесь до групи, яка вже цієї весни вирушить у подорож до Андалусії».

Закарпатський кореспондент



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: