Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські рятувальники знайшли туриста, що заблукав на схилах Гимби

Закарпатські рятувальники знайшли туриста, що заблукав на схилах Гимби
Карпати все більше ваблять відпочивальників своїми білосніжними схилами, але не завжди приймають люб’язно. Лише тоді, коли турист дотримується відповідних заходів безпеки. От вчора, 20 січня, до рятувальників знову повідомили про те, що в районі гори Гимба Міжгірського району зник турист. Повідомила про це о 23:20 дружина лижника. Жінка, з огляду на останні пошукові роботи у цій місцевості, не на жарт переймалась.

На пошуки чоловіка, яким виявився 35-річний мешканець Харківської області, вирушили рятувальники двох гірських пошуково-рятувальних відділень з с. Нижні Ворота Воловецького району та смт Міжгір’я. Загалом у пошуках брали участь 12 рятувальників та 2 одиниці техніки.

Вже наступного дня о 10:30 чоловік вийшов на зв’язок та повідомив своє місцезнаходження у горах. У цьому напрямку рятувальники і подовжили свої пошуки.

Об 11:15 одна з пошуково-рятувальних груп дісталась до туриста та супроводила його до с. Пилипець, Міжігірського району, де на нього вже чекала схвильована дружина. На щастя, чоловік перед виходом у гори прочитав багато корисної літератури про те, що треба мати із собою, тож обладнав свій рюкзак усім необхідним. Спорядження й дозволило в Карпатах уникнути обморожень та переохолоджень.

З огляду на те, що досвід попередніх випадків щодо пошукових робіт, ні на краплину не вчить відпочивальників бути обережними, в черговий раз рятувальники звертаються тепер вже до рідних туристів-естремалів з проханням переконати своїх близьких не випробовувати власні сили на нескорених вершинах Карпат у гонитві за "гострими" відчуттями, адже наслідки можуть бути непередбачуваними, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: