Вхiд на сайт
Авторизацiя

Газопостачання в населених пунктах Ужгородщини та Берегівщини повністю відновлене

Газопостачання в населених пунктах Ужгородщини та Берегівщини повністю відновлене
У неділю (20.01) до 15-ї години газопостачання у всіх 16 населених пунктах Ужгородського та Берегівського районів, які були відключені від газу внаслідок розгерметизації газопроводу середнього тиску, повністю відновлене.

– 15 населеним пунктам газ подали ще протягом суботи, а Великій Доброні (Ужгородський район) – у неділю, – повідомляє Геннадій Москаль. – Аварійні бригади «Закарпатгазу» спрацювали оперативно, жодних надзвичайних наслідків через аварію не сталося.

Нагадаємо, що в суботу (19.01) після 11-ї години поблизу с.Червоне на Ужгородщині сталася розгерметизація підземного підвідного газопроводу середнього тиску, внаслідок чого на ділянці від Чопа до Берегова без газу залишилося 16 населених пунктів Ужгородського та Берегівського районів.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: