Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгородець помітив, як іноземець напідпитку сідає за кермо, і повідомив поліцію

Ужгородець помітив, як іноземець напідпитку сідає за кермо, і повідомив поліцію
Чоловік зафіксував на відео як у центрі Ужгорода іноземець у нетверезому стані сідає за кермо і вчасно повідомив патрульних.

Іноземець напідпитку сідає за кермо" - з такими словами до патрульних звернувся небайдужий громадянин.

Вчора, близько 3-ї години, в Ужгороді на проспекті Свободи до патрульних звернувся чоловік, який повідомив, що став свідком того, як водій, з явними ознаками алкогольного сп'яніння, сів за кермо Мерседес та почав рух заднім ходом. Подію заявник зафіксував на відео та надав патрульним.

Інспектори запропонували вищезазначеному водієві пройти тест на стан алкогольного сп'яніння. Він пройшов його на місці, у встановленому законом порядку, за допомогою Драгера. Результат - 0,46 проміле.

Патрульні склали на водія авто Мерседес відповідні адмінматеріали, зокрема за керування у стані алкогольного сп'яніння, - повідомляють на офіційній сторінці Патрульної поліції Закарпатської області у Facebook.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: