Вхiд на сайт
Авторизацiя

Про обвал даху на проспекті Свободи в Ужгороді

Про обвал даху на проспекті Свободи в Ужгороді
Інформацію про обвал даху в одному з будинків в Ужгороді, що трапився напередодні, від потерпілої поширили на сторінці Ужгородської міської ради, де й викладено всі подробиці.

Ужгородка Людмила Бокий інформує: "Хочу подякувати людям, завдяки яким зимові свята Водохреща та Іоанна Христителя не продовжились жахіттям, яке сталося ввечері 15 січня, коли над моєю квартирою, в сороковому будинку другого під`їзду, обвалилась покрівля. Відрадно, що на мій дзвінок про допомогу миттєво відреагувала оперативна служба при міській раді, і на місце події приїхали рятувальники та патруль з поліції. А на другий день мер Ужгорода Богдан Андріїв, уважно вислухавши мене, потерпілу, дав розпорядження усунути наслідки аварійного стану і направив на місце завалу комісію для встановлення розміру збитків. А 18 січня зранку для ремонту даху о пів на дев`яту вже з`явилася супідрядна бригада, яку очолює Сергій Стронов, за що моя родина безмежно вдячна. Хлопці зі знанням своєї справи безкоштовно для мене перекрили дах. Щоправда бригадир зауважив, що весь дах в аварійному стані і потребує капітального ремонту. Сподіваємось, що навесні і цю наболілу проблему вдасться вирішити, звичайно, за участю нашого ОСББ "Прогрес 40".


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: