Вхiд на сайт
Авторизацiя

Рішенням сесії затвердили доопрацьований проект Стратегії розвитку міста «Ужгород – 2030»

Рішенням сесії затвердили доопрацьований проект Стратегії розвитку міста «Ужгород – 2030»
Про це йшлося в першому проекті рішень, за які сьогодні голосували депутати Ужгородської міської ради.

Першим на сьогоднішній сесії депутати розглянули та підтримали доопрацьований проект Стратегії розвитку міста «Ужгород – 2030».

Документ розроблено фахівцями Національного Інституту стратегічних досліджень і групою провідних експертів на основі статистичної й соціологічної інформації, наукових розвідок, з урахуванням результатів засідань робочих фокусних груп із розробки Стратегії, зауважень громадськості.

У Стратегії міститься аналіз актуальної ситуації, потенціал та перспективи розвитку секторів міського господарства й соціально-культурної сфери, а також дані політичних, економічних, технологічних і соціальних можливостей та викликів, сильних і слабких сторін людського, ресурсного та соціального капіталу громади, шляхи його ефективного використання на період до 2030 року і на подальшу перспективу.

Підприємствам, установам та організаціям усіх форм власності, громадським організаціям міста рекомендують керуватися цим документом при розробці планів своєї діяльності.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: