Вхiд на сайт
Авторизацiя

Зима на Закарпатті буде тривати, - синоптики

Зима на Закарпатті буде тривати, - синоптики
Морози, снігопади та ожеледиця продовжуються. Таку погоду на Закарпатті прознозують синоптики у найближчі дні, а у низинних районах очікується відлига.

Тим не менше опади очікуються у вигляді снігу , мокрого снігу та дощу. Внаслідок температурних коливань, на низинній частині можливе формування ожеледі, а в гірській місцевості хуртовини та туману.

Андрій ЗОЛОТАРЬОВ

начальник відділку метереологічних досліджень

На сьогоднішню ніч ми виписали шторм-попередження, тобто значний сніг. На більшості території області очікується снігопад не такий сильний, як вчора та позавчора, але чекатимемо додаткову порцію снігу. Сьогодні в Ужгороді -7, в горах – 13. Завтра температура досягне +1, а 17-18 січня на низинній частині, в тому числі в Ужгороді, максимальна температура сягатиме 2-4 з позначкою плюс.

19-20 січня синоптики прогнозують незначне зниження температури без істотних опадів. Стовпчик термометра коливатиметься вдень від +1 тепла до -3 морозів , вночі – до -8 морозу у районах Плаю, Нижнього Студеного та Драгобрата.

Більше дивіться в сюжеті UzhInform:




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: