Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті п'яний водій намагався втекти від поліцейських

На Закарпатті п'яний водій намагався втекти від поліцейських
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Іршавському й Тячівському районах.

У селі Імстичево Іршавського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Chеvrоlеt Nivа», який виконував незрозумілі маневри. На законну вимогу поліцейських водій не зупинився, його наздогнали. За кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння житель села Малий Раковець Іршавського району. Водійського посвідчення він не мав. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,3 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили водія від керування.

У Тячеві вночі працівники групи реагування патрульної поліції Тячівського відділу зупинили для перевірки автомобіль марки «Меrсedes» іноземної реєстрації, який робив незрозумілі маневри. За кермом перебував житель села Тячівські Лази в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 2,6 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та вилучили на спецмайданчик автомобіль.

У селі Ганичі Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції Дубівського відділення зупинили вночі автомобіль марки «Volkswagen Bоrа» іноземної реєстрації, який виконував незрозумілі маневри. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився. В присутності двох свідків правоохоронці склали на правопорушника відповідний адмінпротокол і вилучили водійське посвідчення. Машину затримали на спецмайданчик поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На Закарпатті п'яний водій намагався втекти від поліцейських



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: