Вхiд на сайт
Авторизацiя

Снігова романтика: макіяж для зимового побачення

Снігова романтика: макіяж для зимового побачення


Настала зима, а значить настав час провести невелику ревізію в косметичці. «Зимова» косметика повинна відповідати погодним умовам. Щоб виглядати чарівно в будь-якій ситуації, важливо правильно підібрати засоби для створення макіяжу.

Снігова романтика: макіяж для зимового побачення
Настала зима, а значить настав час провести невелику ревізію в косметичці. «Зимова» косметика повинна відповідати погодним умовам. Щоб виглядати чарівно в будь-якій ситуації, важливо правильно підібрати засоби для створення макіяжу.

Готуємо шкіру до зимових випробувань
Перед тим, як приступати до макіяжу, слід переконатися, що шкіра готова до всіх косметичним експериментів. Адже навіть найдорожчий і доглядачий тон не ляже красиво на суху шкіру з лущеннями, а, навпаки, погіршить ситуацію. Зима вносить свої корективи в процедури догляду за обличчям і руками. Замініть легкий зволожуючий крем на живлячий: так шкіра швидше буде відновлюватися після впливу низької температури і сухого повітря. Від лосьйонів і інших засобів на спиртовій основі краще відмовитися: зайвий раз сушити шкіру нам ні до чого. Відмінний варіант - тканинні маски для обличчя один або два рази на тиждень: вони забезпечують шкірі необхідну кількість вологи і поживних речовин.

Продумуючи план догляду за обличчям в зимовий час, завжди враховуйте тип шкіри і те, як вона реагує на нові засоби. Слідкуйте, щоб живильний крем не був занадто жирним і не забивав пори.

Зимовий макіяж: ключові правила

Віддайте перевагу засобам з більш щільною текстурою. Обличчя, як і тіло, вимагає захисту від морозів. Якісна декоративна косметика допоможе попередити негативний вплив низьких температур та інших зовнішніх факторів, зберігши красу і здоров'я шкіряного покриву.

Використовуйте тональні основи з густою кремовою текстурою, а також живильний крем. У ньому містяться вітаміни і антиоксиданти, необхідні епідермісу. Не забувайте про косметику з високим сонцезахисним фактором SPF. Хоча сонце взимку не гріє, але білий сніг, відбиваючи сонячні промені, ще більше підсилює вплив ультрафіолету.

Варто відмовитися від косметики з ефектом засмаги, а ось водостійкі засоби - must-have для зими. У дощову або снігову погоду водостійкий макіяж залишиться свіжим і охайним протягом дня.

Щоб захистити ніжну шкіру губ, використовуйте зволожуючі або живильні бальзами. Вони попереджають суху кірку і надають доглянутий вигляд.

Косметика для створення макіяжу для зимового побачення

Ми склали список засобів, які допоможуть створити карколомний і стійкий макіяж, щоб вразити кавалера:
• Тональний крем Maybelline Dream Matte Mousse. У складі містяться зволожуючі, захисні і матуючі компоненти. Засіб пом'якшує роздратований на морозі епідерміс, усуває неестетичний жирний блиск, чудово маскує недоліки. Легко наноситься і утворює щільне покриття без ефекту маски. Як результат: шкіра гладка, ніжна, має здорове матове сяйво.
• Туш Max Factor False Lash Effect Waterproof. Збільшує обсяг і формує красивий вигин. Забезпечує ефект накладних вій. Пухнаста щіточка відокремлює волоски один від одного, запобігаючи появі грудочок. Формула насичена спеціальними елементами для зміцнення волосинок.
• Бальзам для губ Maybelline New York Baby Lips. Пом'якшує і живить, надає губам гладкість і ніжність. Прискорює загоєння мікротріщинок, попереджає суху кірку. Відрізняється яскравістю кольору і приємним запахом.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: