Вхiд на сайт
Авторизацiя

Українцям порадили не летіти на популярний курорт, бо там небезпечно

Українцям порадили не летіти на популярний курорт, бо там небезпечно
Міністерство закордонних справ рекомендує українцям утриматися від поїздок до Таїланду через наближення до країни тропічного шторму "Пабук". Про це повідомляє прес-служба МЗС.

"У зв’язку з наближенням тропічного шторму "Пабук" та погіршенням погодних умов у південних регіонах Королівства Таїланд (провінціях Чумпхон, Сурат Тані, Након Сі Таммарарт, Пхаталунг, Сонгкла, Паттані, Яла, Наратіват, Крабі, Транг, Сатун, Пхукет) з 2 до 5 січня 2019 року очікуються потужний вітер та опади, можливі повені, тайфуни", - йдеться в попередженні.

За даними міністерства, ці погодні явища можуть спричинити порушення роботи систем транспортного сполучення, а також перебоїв з електро- та водопостачанням.

Тим українцям, які все ж поїдуть до країни, МЗС радить проявляти підвищену пильність та обережність, утриматися протягом зазначеного періоду від відвідання прибережних зон без нагальної на те необхідності; відстежувати повідомлення відповідних місцевих служб, у тому числі рятувальних, дотримуватися їх інструкцій та вказівок, стежити за новинами, у разі перебування в небезпечному регіоні, бути готовими до екстреної евакуації.

"У випадках потрапляння у надзвичайні ситуації, загрози життю та здоров’ю, рекомендуємо громадянам України звертатися на "гарячу лінію" посольства України в Таїланді: +66970107760, адреса електронної пошти: emb_th@mfa.gov.ua, або на цілодобову "гарячу лінію" МЗС України: +38-044-238-16-57, адреса електронної пошти: cons_or@mfa.gov.ua", - йдеться в повідомленні.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: