Вхiд на сайт
Авторизацiя

Рекордні 5 млн гривень виділять на туризм Закарпатської області

Рекордні 5 млн гривень виділять на туризм Закарпатської області
Про це заявив начальник департаменту економічного розвитку та торгівлі Закарпатської ОДА Денис Ман.

«Це рекордна сума, котру вдалося залучити на програму розвитку туризму. За ці кошти буде проводитись навчання бізнесу і персоналу, розвиватиметься сільський туризм, інфраструктура та проводитимуться дослідження туристичної сфери», - розповів Денис Ман.

Також він зазначив, що це не весь бюджет, який буде залучений для розвитку туризму. 4,7 млн. грн. – це лише профільна програма; на розвиток туризму будуть спрямовані кошти із Фонду Регіонального розвитку. Туристичні проекти матимуть високі оцінки комісії – переконує Ман.

Також із держбюджету виділено майже 15 млрд гривень на будівництво та ремонт доріг по всій Україні. Частину цих коштів буде передано на дороги Закарпаття.

«Ми, як і в попередні рок, будемо ремонтувати дороги до найбільших і затребуваніших курортів. Але хочу наголосити, що бізнес теж має розуміти, якщо влада туризм ставить в пріоритет, то будь ласка і ви йдіть на зустріч – легалізуйте бізнес і платіть податки», - сказав Денис Ман.


Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: