Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті через налипання снігу відключено від електропостачання 20 населених пунктів

На Закарпатті через налипання снігу відключено від електропостачання 20 населених пунктів
Про це повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області

Станом на 06:00 18 грудня через налипання мокрого снігу відключено від електропостачання 20 населених пунктів на території Тячівського, Хустського та Рахівського районів ( 5 повністю та 15 частково)

Стан проїзду на автодорогах та перевалах Закарпатської області

Температура повітря на перевалах: Латірському (-1°), Абранському (-1°), Яблунецькому (-3°), Ужоцькому (-7°), Торунському (-5°). На дорогах державного, обласного та місцевого значення покриття сніжне, проїзд забезпечений.

Для виконання робіт із забезпечення проїзду на автошляхах області працювали 28 працівників та 23 одиниці техніки ДП „Закарпатський облавтодор”.

Надання допомоги по буксируванню автомобілів

За чергову добу (станом на 06.00 годину 18 грудня) для забезпечення проїзду та попередження зупинки руху транспорту на автошляхах області було надано допомогу в буксируванні 6 автомобілям. Від Управління ДСНС України у Закарпатській області було залучено 3 од. техніки та 9 чол. особового складу. Всього з 01.12.2018 надано допомогу в буксируванні 13 автомобілів.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: