Вхiд на сайт
Авторизацiя

16 грудня в Закарпатській області очікується сильний сніг

16 грудня в Закарпатській області очікується сильний сніг Вранці та вдень 16 грудня на більшій частині території Закарпатської області очікується сильний сніг та мокрий сніг, на дорогах ожеледиця. У горах місцями: ожеледь, налипання мокрого снігу, хуртовини, туман, посилення південно-західного вітру до 15-20 м/с. - повідомляє Закарпатський гідрометеоцентр.

На добу з 21 год. 15 грудня до 21 год. 16 грудня 2018 року по Закарпатській області: Хмарно, часом сніг, мокрий сніг, вранці та вдень на більшій частині території області сильний мокрий сніг та сніг. Подекуди туман, налипання мокрого снігу, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, в горах місцями 7-10° морозу, вдень 2° морозу - 3° тепла.
Автошляхи: Часом сніг, мокрий сніг, вранці та вдень на більшій частині території області сильний мокрий сніг та сніг. Подекуди туман, налипання мокрого снігу, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Видимість в опадах 1-3 км, в тумані 200-500 м.
по м. Ужгород: Хмарно, часом сніг, мокрий сніг. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-2° морозу, вдень 0-2° тепла.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: