Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вчергове: наркодилерів, які "працювали" в Мукачеві, взяли під варту

Вчергове: наркодилерів, які "працювали" в Мукачеві, взяли під варту
Чотирьох учасників організованої злочинної групи, яких 8 грудня 2018 року, вчергове викрито у Мукачеві за підозрою у систематичному збуті особливо небезпечних наркотичних засобів, за принципової позиції прокуратури взято під варту, але при цьому, судом знову обрано їм альтернативну міру запобіжного заходу - заставу.

Так, організатору злочинної групи судом визначено розмір застави в сумі 440 тис грн, яку він вже наразі сплатив. Троє інших учасників, які згідно рішення суду, аби звільнитись з-під варти можуть сплатити по 350 тис грн кожний, наразі утримуються в Закарпатській УВП №9.

Всіх мукачівців, влітку цього року правоохоронці вже затримували за підозрою у незаконному збуті наркотичних речовин. Тоді, трьом затриманим судом було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, з можливістю внесення трохи більше 52 тис грн застави, сплативши яку, вони, як показали подальші слідчі дії, продовжували займатись торгівлею наркотиків та психотропних речовин. Четвертий учасник ОЗГ - мав цілодобово перебувати під домашнім арештом.

Як показали результати санкціонованих обшуків у підозрюваних виявлено та вилучено особливо небезпечні наркотичні засоби та психотропні речовини, такі як кокаїн, метамфетамін та канабіс, а також вогнепальну зброю, ножі, дерев’яну биту, пристрої для визначення ваги наркотиків та готівкові кошти.

10 грудня прокуратурою області змінено кваліфікацію дій наркоторгівців на ч.3 ст.307 КК України – незаконне зберігання і збут наркотичних засобів та психотропних речовин, вчинені організованою групою, про що їм вже повідомлено у підозрах. Одному із затриманих, також оголошено про підозру у незаконному зберіганні вогнепальної зброї (ч.1 ст.263 КК України).

За процесуального керівництва прокуратури області триває подальше досудове розслідування, слідство в якому здійснюють слідчі ГУНП в Закарпатській області.



Прес-служба прокуратури Закарпатської області



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: