Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на вівторок, 11 грудня: кому сьогодні буде не солодко

Гороскоп на вівторок, 11 грудня: кому сьогодні буде не солодко
Гороскоп на сьогодні, 11 грудня 2018 року, для всіх знаків Зодіаку.

Вівторок буде відповідним днем ​​для нових починань та подорожей. Також деяким знакам Зодіаку краще бути обережнішими з фінансами, щоб до кінця місяця не опинитися на міцній мілині. Пропонуємо докладніше дізнатися поради астрологів на сьогодні.

Овен

Сьогодні Овнам краще подумати про майбутнє. Здається, ви пішли кудись не туди, але ще є час все виправити.

Телець

Тельцям гороскоп обіцяє легкий і приємний день без особливих клопотів і турбот. Втім, окремим представникам цього знаку зодіаку у вівторок потрібно бути обережнішими в розмовах з колегами - відвертість не завжди приносить користь.

Близнюки

Близнюкам у вівторок не варто вестися на прохання незнайомих людей. До добра це вас точно не доведе.

Рак

Ракам сьогодні може здатися, що їх ніхто не цінує і не поважає. Повірте, це не так. Уже в середу вас чекає приємний знак уваги від близьких, а поки потерпіть.

Лев

Левам захочеться помріяти про відпустку, але вівторок не кращий день для цього. Сьогодні гороскоп радить вам напружитися, зібрати в кулак усі сили і вирішити накопичені завдання.

Діва

Дівам гороскоп на вівторок рекомендує: краще не критикувати близьких вам людей - вони цього не заслуговують. Причину проблем краще пошукати в собі.

Терези

На Терези чекає приємна звістка, яке дуже сильно підвищить вам настрій. Крім того, сьогодні досить високий ризик отримання побутової травми — будьте обережніші.

Скорпіон

Скорпіонам краще сьогодні бути обережнішими з секретами і таємницями. Крім того, будьте обачніші з фінансами, якщо не хочете зустріти Новий рік із порожніми кишенями.

Стрілець

Стрільців у вівторок чекає досить важкий день. Легко вам точно не буде: гора проблем і негараздів загрожує обрушитися на вашу голову. Втім, не впадайте у відчай - гороскоп обіцяє вам полегшення у другій половині січня.

Козеріг

Козерогам варто уважніше поставитися до знаків долі. Можливо, сьогодні самотні Козероги зустрінуть своє кохання.

Водолій

Водоліям доведеться багато працювати. Цей факт може негативно вплинути на ваш настрій, але вже ввечері ваша друга половинка поспішить вас розрадити і підняти вам настрій.

Риби

Рибам варто чітко побудувати план на майбутній місяць. Все, чого ви захочете і за що будете боротися, вийде. Головне - не давати собі спуску.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: