Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатець відвідав 19 країн і проїхав 12000 кілометрів на мотоциклі

Закарпатець відвідав 19 країн і проїхав 12000 кілометрів на мотоциклі
"Закарпатський кореспондент" знову повідомляє читачам анонс пізнавальної тревел-зустрічі, яка відбудеться в Ужгороді вже днями, 13 грудня.

Так, ужгородці та гості міста нещодавно мали змогу дізнатися про промисловий стрибок і тисячолітню історію Південного Китаю та найстарішу пустелю - Намібію. Наступна ж зустріч буде присвячена драйвовим пригодам "на двох колесах".

"Усі ми мріємо про різні міста і країни, часто відкладаючи їх відвідини на потім, коли буде зручний час, коли буде більше грошей. Хто не мріяв про Париж, сувору Норвегію або Прибалтику? А хто готовий сісти на мотоцикл і проїхати 12 000 км, щоб все це побачити?", - риторичним питанням до нової теми підводить організатор, закарпатський блогер-мандрівник Віктор Стинич.

Наступним спікером тревел-зустрічі буде ужгородець, мотоцикліст, волонтер і мандрівник Andrey Petrische, який виїхав з Ужгорода на мотоциклі в Париж, потім на Північ і повернувся на Закарпаття, зробивши коло через 19 країн.

На зустрічі говоритимуть про шведських оленів і безлюдні пляжі Норвегії; плавучі фінські сауни і люксембурзські "Лумшори"; каякінг у фйордах і багато інших цікавих занять; як наважитись і підготуватись до такого маршруту;
- особливості подорожей на мотоциклі; скільки це коштує?

У якості бонусу присутнім розкажуть про особливості життя в Нідерландах. Дольова участь в оренді залу - 50 грн. Усі кошти буде передано до акції Купи зустріч - подаруй дитині свято.

Закарпатський кореспондент



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: