Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція Ужгородщини розшукує безвісно зниклу неповнолітню

Поліція Ужгородщини розшукує безвісно зниклу неповнолітню
Правоохоронці Ужгородського районного відділення поліції встановлюють місце перебування 14-річної мешканки села Холмок. Дівчина поїхала з дому разом зі своїм знайомим і на зв’язок не виходить.

До поліції Ужгородщини із заявою про зникнення доньки звернулася 34-річна жителька села Холмок. Жінка повідомила, що її 14-річна донька Аніта Кадет 6 грудня, близько 19:00 сіла до авто свого знайомого та поїхала з дому у невідомому напрямку. Мобільний телефон дівчинки вимкнутий, зв’язку з нею немає.

Відтак правоохоронці звертаються до громадян, яким може бути відоме місце перебування неповнолітньої, з проханням повідомити про це до найближчого відділку поліції або за телефоном «102», інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Поліція Ужгородщини розшукує безвісно зниклу неповнолітню



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: