Вхiд на сайт
Авторизацiя

Антон Громовий: Керівництво держави повинне жорстко відреагувати на ситуацію з розмитненням авто

Антон Громовий: Керівництво держави повинне жорстко відреагувати на ситуацію з розмитненням авто


Ще не встигли українці оговтатися від нових законів щодо «євроблях», як чиновники почали вигадувати нові перепони власникам авто. Багато хто, змирившись з тим, що доведеться викласти з сімейного бюджету чималу суму, почав економити і збирати, гроші, щоб заплатити мито. Та виявилося, що не все так просто. Деякі підприємливі чиновники вже вигадали нові схеми заробітку грошей на українцях.

Для того, щоб перевірити ціну вживаного авто, використовується сервіс SCHWACKENET. Та, як вдалося дізнатися ЗМІ, якщо на всіх митницях він німецький, то на одній-єдиній Волинській – швейцарський з меншою вартістю авто, тож і мито тут нижче. Таким чином, імпортувати вживане авто на Волині можна на 20-30% дешевше. Тому розмитнюють автівки наразі здебільшого там, на інших митницях – процес значно сповільнився.

Ситуацію прокоментував лідер партії «Наш край» на Закарпатті Антон Громовий:
Антон Громовий: Керівництво держави повинне жорстко відреагувати на ситуацію з розмитненням авто


«Люди стоять у чергах по кілька днів, та не можуть розмитнити авто. Чому? Все елементарно – розмитнення просто саботується! Це підтвердила навіть глава комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна. За її словами, гальмує цей процес – в.о. заступника голови ДФС Віктор Кривіцький. Саме цей чиновник одночасно є і начальником тієї ж Волинської митниці, на якій зараз можна найдешевше розмитнити авто.

Питання до влади: як можна було призначити відповідальним за митний напрям Кривіцького, який був одним з тих, хто налагодив схему імпорту «євроблях» у 2015-17 роках? Це просто верх цинізму!

Очевидно, що такі кадрові провали характеризують всю роботу уряду. Адже в цей складний для українців час, подібні чиновники видавлюють з людей останнє тільки задля власного збагачення. Тому вважаю, що керівництво держави повинне жорстко відреагувати на ситуацію з розмитненням авто».

Прес-служба Закарпатської обласної партійної організації
ПП «Наш край»



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: