Вхiд на сайт
Авторизацiя

Кількість росіян, що в'їжджають в Україну, зменшилася в 3 рази після введення воєнного стану

Кількість росіян, що в'їжджають в Україну, зменшилася в 3 рази після введення воєнного стану
З моменту введення воєнного стану в 10 областях України кількість громадян Росії, які в'їжджають в Україну, зменшилася майже в 3 рази.
Про це сказав голова Державної прикордонної служби Петро Цигикал в інтерв'ю телеканалу UATV.


"Якщо брати загальну цифру, статистику, то ми бачимо, що відвідування громадян Російської Федерації в цей період, з введенням воєнного стану в країні, зменшилася десь в 3 рази. Якщо раніше в'їжджали в Україну близько 5 тис. громадян Російської Федерації, то сьогодні ми пропускаємо 1 300 за добу", - сказав він.

При цьому він повідомив, що з моменту введення станом на 3 грудня понад 600 росіянам відмовлено у в'їзді в Україну.

Як повідомляли Українські Новини, раніше Держприкордонслужба обмежила в'їзд в Україну росіян у віці від 16 до 60 років на час воєнного стану.

Генеральний штаб Збройних сил заявляє, що військові не мають наміру вилучати автотранспорт у населення і вводити комендантську годину на час воєнного стану.

Президент Петро Порошенко підписав закон, яким затверджується його указ про введення з 14:00 26 листопада по 14:00 26 грудня воєнного стану у 10 областях.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: