Вхiд на сайт
Авторизацiя

Отруєння в Ужгороді й Мукачеві: діти в реанімації

Отруєння в Ужгороді й Мукачеві: діти в реанімації
Випадки госпіталізації людей зареєстровано 02 грудня.

Так, о 14:18 в оперативно-рятувальну службу Мукачівського району надійшло повідомлення від чергового лікаря Мукачівської Центральної районної лікарні про госпіталізацію двох мешканців вул. Індустріальна, що в місті Мукачево. У 27-річної матері та її 5-річного сина лікарі діагностували отруєння. На даний час жінка перебуває в терапевтичному відділенні Мукачівської ЦРЛ. Її стан задовільний, а ось за життя дитини борються лікарі реанімаційного відділення Закарпатської обласної дитячої лікарні. Наназі час стан хлопчика лікарі вважають важким.

О 16:25 ще одне повідомлення про отруєння людей в рятувальну службу надійшло з Ужгородської міської дитячої лікарні. Через погіршення самопочуття до лікувального закладу було доставлено 34-річну жительку м. Ужгород та її 7-мирічного сина й 4-річну доньку. Після проведеного обстеження жінка від госпіталізації відмовилася. Діти знаходяться в реанімаційному відділенні Ужгородської міської дитячої клінічної лікарні під наглядом лікарів. Їх стан медики кваліфікують як середньої важкості.

Підрозділи ДСНС області для цього не залучалися.

Обставини отруєння людей та природу їх походження з’ясовують правоохоронні органи, – повідомляє управління ДСНС України у Закарпатській області.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: