Вхiд на сайт
Авторизацiя

Що українці найчастіше купують в Інтернеті - дослідження

Що українці найчастіше купують в Інтернеті - дослідження

Українці витрачають на покупку в інтернеті в середньому 1515 гривень. Найчастіше купують техніку, одяг, взуття та косметику. Про це свідчать дані дослідження компанії GfK. Про це повідомляє 24 канал із посиланням на segodnya.ua.

Отож, як вже було сказано, найчастіше українці купують в інтернеті побутову техніку та електроніку (ці товари купують близько 52% онлайн-покупців). Також популярною є цифрова техніка: смартфони, планшети, ноутбуки, аксесуари до комп'ютерів тощо.

Топ-5 товарів, які найчастіше купують українці в інтернеті:

1. Побутова та цифрова техніка – 52% покупок;
2. Одяг – 45% усіх покупок;
3. Косметика та парфумерія – 34% покупок;
4. Взуття – 30%;
5. Подарунки і аксесуари – 25%.

Як з’ясували дослідники, рішення про купівлю українці приймають досить швидко: так, майже половина покупок була здійснена протягом дня, а 30% – протягом тижня.

До речі, українці купують одяг на сайтах частіше, ніж жителі Чехії, і трохи рідше, ніж жителі Польщі. Так, у Польщі кількість покупців, що купують онлайн, сягає 39%, а в Чехії – 23%.







Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: