Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліцейські краю затримали чотирьох п’яних водіїв, один з яких скоїв ДТП

Поліцейські краю затримали чотирьох п’яних водіїв, один з яких скоїв ДТПЗа минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Хустському, Іршавському, Рахівському та Великоберезнянському районах.

На лінію «102» надійшло повідомлення про автопригоду у селищі Вишково Хустського району. На місці події працівники групи реагування патрульної поліції з’ясували, що 29-річний водій мотоциклу «Viper», здійснюючи маневр обгону, не дотримався визначеної дистанції і допустив зіткнення з автомобілем «Mercedes-Benz». Під час документування ДТП поліцейські провели медосвідчення порушника. У нього виявилось 2,3 проміле алкоголю. На мешканця селища Вишково склали два адміністративні протоколи - за порушення правил безпеки дорожнього руху та керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

На Іршавщині у селі Осій поліцейські зупинили водія автомобіля «Audi» під керуванням 30-річним місцевим мешканцем. На автомобілі не працювало світло фар. За кермом машини чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час його освідування у нього зафіксували 2,00 проміле алкоголю. Порушника відсторонили від керування транспортним засобом, водійський документ вилучили.

У місті Рахів працівники групи реагування патрульної поліції зупинили мікроавтобус «Mercedes-Benz» під керуванням мешканця Тячівщини. Водій під час маневрів не вмикав сигнал повороту. Як з’ясували поліцейські, за кермом машини перебував 57-річний чоловік у стані алкогольного сп’яніння. У його крові виявилось 0,33 проміле алкоголю. Правопорушника відсторонили від керування автомобілем, водійське посвідчення вилучили.

У селищі Великий Березний поліцейські помітили автомобіль марки «Volkswagen Golf», на якому не висвічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель. Водій був у стані алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Усі матеріали складені на правопорушників за статтею 130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: