Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стала відома вартість новорічних ялинок для закарпатців (ІНФОГРАФІКА)

Стала відома вартість новорічних ялинок для закарпатців (ІНФОГРАФІКА)
Закарпатські лісівники активно готуються до Новорічно-Різдвяних свят. Невід'ємним атрибутом кожної домівки у зимові свята, звичайно є ялинка. Саме тому закарпатськими лісівниками вже розпочато роботу щодо реалізації «новорічних красунь» для потреб місцевого населення.

Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства інформує про план реалізації держлісгоспами новорчіних ялинок у 2018-2019 роках. Слід зауважити, цього року, згідно планових показників, лісівниками планується реалізувати 21020 тис. смереки та ялиці. Середня ціна коливатиметься від 45 до 110 грн., в залежності від лісгоспу. На відміну від попередніх років, цього року кампанію по забезпеченню новорічних красунь, беруть всі держлісгоспи краю, включаючи й Перечинський лісгосп.

Лідерами залишаються ДП «Воловецьке ЛГ», ДП «Міжгірське ЛГ», ДП «Ясінянське ЛМГ», ДП «Тячівське ЛГ», ДП «Верхньогірське ЛГ» та ДП «Брустурянське ЛМГ».

Деревця для головного свята року вирощують на спеціальних плантаціях або зрізають під час розчищення просік, смуг відведення ліній електропередачі. Детально ознайомитись з планом реалізації новорічних ялинок у 2018-2019 роках по Закарпатському ОУЛМГ можна в інфографіці, яка наведена нижче.

У Закарпатському ОУЛМГ наголошують, ліміти реалізації новорічних ялинок 2018-2019 роках ще не затверджені Закарпатською ОДА та Міністерством екології та природніх ресурсів України, а тому можуть бути зміненими, інформує прес-служба Закарпатського ОУЛМГ.

Стала відома вартість новорічних ялинок для закарпатців (ІНФОГРАФІКА)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: