Вхiд на сайт
Авторизацiя

Пункти пропуску на кордоні зі Словаччиною досі лишаються заблокованими

Пункти пропуску на кордоні зі Словаччиною досі лишаються заблокованими
Рух на кордоні з іншими західними країнами вже нормалізовано.

Під’їзні шляхи до двох пунктів пропуску "Малий Березний" та "Ужгород" на кордоні зі Словаччиною досі лишаються заблокованими

Блокування західних кордонів: поліція порушила низку кримінальних проваджень проти "євробляхерів"
власниками автомобілів на єврономерах.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

"Під’їзні шляхи до двох пунктів пропуску - "Малий Березний" та "Ужгород", що на кордоні зі Словаччиною, залишаються заблокованими на ранок 28 листопада. Наразі рух транспортних засобів на цьому напрямку залишається ускладненим", - йдеться у повідомленні.

Водночас рух на інших пунктах пропуску на західних кордонах вже нормалізовано та здійснюються заходи прикордонного контролю й пропуску через державний кордон учасників міжнародного руху.

Зазначимо, що "євробляхери" три доби блокували пункти пропуску до Польщі, Угорщини та Словаччини. Вони домагаються скасування нового закону, за яким треба розмитнити машини на єврономерах або ж залишати на кордоні при в'їзді в Україну повну вартість мита як заставу.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: