Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті - Дні сталого розвитку (АНОНС)

На Закарпатті - Дні сталого розвитку  (АНОНС)
Конференція почнеться о 9:30 28 листопада у сесійній залі Закарпатської ОДА (пл. Народна,4, ІІ поверх).

Програма розвитку ООН в Україні (ПРООН), Закарпатська обласна державна адміністрація та Закарпатська обласна рада запрошують представників ЗМІ взяти участь у конференції «Сталий розвиток Закарпаття: від стратегії до конкретних дій», яка почнеться о 9:30 28 листопада у сесійній залі Закарпатської ОДА (пл. Народна,4, ІІ поверх).

Мета конференції – широке обговорення пріоритетних напрямків сталого розвитку Закарпаття, вироблення напрямків і механізмів для досягнення Цілей Сталого Розвитку на регіональному рівні.

Учасниками заходу стануть представники ПРООН, керівники області, директори департаментів ОДА, посадовці обласної ради, представники районних рад та адміністрацій, міські та сільські голови, голови ОТГ, викладачі та студенти Ужгородського національного університету, координатори районних та міських ресурсних центрів, представники громадських об’єднань та бізнесу.

Також під час конференції будуть представлені і відзначені роботи-переможниці конкурсу студентських есе «Що я можу зробити для рідного краю/рідного міста/громади?», – інформує Закарпатська обласна державна адміністрація.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: