Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ляшко пропонує дозволити вибори президента при воєнному стані

Ляшко пропонує дозволити вибори президента при воєнному стані
Лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко пропонує змінити закон про воєнний стан, аби навіть у разі його запровадження можна було провести вибори.

Про це він написав у Facebook у ніч на 26 листопада.

"Є всі підстави розглянути введення воєнного стану", – зазначив тоді нардеп.

"Але скасування президентських виборів – це теж загроза для держави, яка провокує узурпацію влади, яка спровокує спротив суспільства на вулиці. І все це може втягнути Україну в хаос і анархію, що для Москви означатиме перемогу", – заявив Ляшко.

"Єдине логічне для держави рішення – зміна закону про воєнний стан. Введення норми, що gід час військового стану президентські і парламентські вибори можуть відбуватися", – переконаний він.

На думку Ляшка, Верховна Рада має розглянути це на позачерговому засіданні в понедлок.

Водночас, у коментарі каналу "Newsone" лідер "Радикальної партії" сказав: "Чи є адекватною відповіддю на дії Росії в Азовському морі введення воєнного стану – у мене є сумніви. Скажу чесно, великі сумніви. Воєнний стан треба було вводити в 2014 році"

Українська правда



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: