Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські підприємства отримають допомогу з обласного бюджету

Закарпатські підприємства отримають допомогу з обласного бюджету
Усього, за рахунок коштів обласного бюджету протягом 2017-2018 років відшкодовано 670 тисяч гривень для реалізації восьми проектів.

23 листопада проведено конкурс із визначення претендентів на компенсацію у вигляді часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва для реалізації інвестиційних проектів за рахунок коштів обласного бюджету.

Конкурсна комісія у своїй роботі керувалася Порядком використання коштів обласного бюджету для часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва для реалізації інвестиційних проектів, у рамках реалізації затвердженої облрадою Програми розвитку малого і середнього підприємництва в області на 2017-2018 роки. На засіданні розглянуто матеріали згідно поданих заяв та заслухано інформацію претендентів щодо інвестиційних бізнес-планів.

За рішенням конкурсної комісії переможцями стали:

Приватне підприємство «Укрелектробуд»;

Приватне сільськогосподарське підприємство «Ласточка»;

ФОП Гуранич М.І.;

Товариство з обмеженою відповідальністю «Біопел»;

Товариство з обмеженою відповідальністю «Ренер»;

Фермерське господарство «Коник».

Департамент економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації профінансує з обласного бюджету відсоткові ставки за кредитами цих суб’єктів господарської діяльності в рамках реалізації Програми розвитку малого і середнього підприємництва в області на 2017-2018 роки на загальну суму понад 500 тисяч гривень.

Таким чином, за рахунок коштів обласного бюджету протягом 2017-2018 років відшкодовано 670 тисяч гривень для реалізації восьми проектів з розвитку та модернізації бізнесу в галузях сільськогосподарського виробництва, будівництва, готельно-ресторанного господарства, виробництва альтернативних видів палива,.

Наразі в області розроблена Програма підвищення конкурентоспроможності Закарпатської області на 2019-2020 рр., якою передбачено різні механізми підтримки малого та середнього підприємництва. Облдержадміністрація запрошує суб’єктів малого та середнього бізнесу до участі у конкурсах, що проводитимуться протягом цього періоду, – повідомляє Закарпатська обласна державна адміністрація.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: