Вхiд на сайт
Авторизацiя

Юні закарпатці здобули одинадцять нагород на Кубку України з карате

Юні закарпатці здобули одинадцять нагород на Кубку України з карате

Про це повідомляє портал Mukachevo.net.

10-11 листопада у місті Дніпро відбулись змагання за Кубок України з карате (версія WKC). Цю спортивну подію відвідало 250 учасників з 12 регіонів України.

Закарпатська область була представлена Мукачівським спортивним клубом карате Шотокан «СІНАЙ», де тренером є майстер спорту України з карате, тренер вищої категорії Роман Маслиган.

Мукачівські спортсмени мали можливість позмагатись із спортсменами інших версій карате такими як: Фудокан; Сіто-рю. Це пов’язано з тим, що саме версія карате WKC об’єднує не тільки карате Шотокан, але й представників інших версій карате. Наші каратисти перемагали в особистих та командних розділах змагань з куміте, а також могли побачити виступи членів збірної України з карате WKC та діючих призерів Чемпіонатів Європи та Світу, - розповів Роман Маслиган.

Невелика команда з Закарпаття завоювала 11 нагород Кубку України з карате в різних категоріях змагань (з них 6 золотих).

Так в особистих змаганнях перемогу завоювали: Бровчук Дмитро з м. Мукачева (в куміте 12-13 р.) та Гонак Ольга з Мукачівського-р-ну (в куміте серед дівчат 12-13р.), Фабрицій Софія стала бронзовою призеркою в куміте 14-15р.

Стінка у командних розділах була першою в категорії 14-15р: Гонак Максим та Бровчук Дмитро. У цій віковій категорії серед дівчат переможцями стали: Фабрицій Софія і Гонак Ольга.

Молодша стінка у складі Плітченко Івана, Маслиган Миколая, Хайнаса Олександра та Шанти Василя стала бронзовою.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: