Вхiд на сайт
Авторизацiя

В обласному центрі в суботу відкриють та освятять монумент "Свіча пам'яті"

В обласному центрі в суботу відкриють та освятять монумент "Свіча пам'яті"

Про це повідомляє офіційний сайт Геннадія Москаля.

У суботу, 24 листопада, в День пам’яті жертв голодоморів в Ужгороді на набережній Незалежності відкриють і освятять монумент «Свіча пам’яті».

Пам’ятник замінить наріжний камінь, який було встановлено в центрі міста в 2016 році до роковин голодомору. Нагадаємо, що композиція авторства столичного скульптора Ігора Гречаника здобула перемогу за результатами всеукраїнського конкурсу.

Участь у заходах візьмуть керівники краю, міста Ужгород, установ та відомств області, представники дипломатичних кіл, духівництво, військовослужбовці, містяни. Вони залишать біля підніжжя монументу палаючі лампадки і символічні колоски пшениці, які кожен бажаючий може принести з собою або отримати під час заходу.

Початок відкриття пам’ятника о 15:00.

О 16:00 Закарпаття долучиться до загальнонаціональної хвилини мовчання», а на балконі обласної державної адміністрації запалять символічні свічки у пам’ять про тих, хто став жертвами геноциду Українського народу. Закликаємо всіх краян запалити й у своїх домівках свічки пам’яті.

До уваги водіїв!

На час проведення заходів буде заборонено паркування на площі Народній та набережній Незалежності біля будівлі медичного факультету УжНУ.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: