Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на четвер, 22 листопада 2018: кого чекає удача в цей день

Гороскоп на четвер, 22 листопада 2018: кого чекає удача в цей день
Гороскоп на сьогодні, 22 листопада 2018 року, для всіх знаків Зодіаку. Пропонуємо читачеві докладніше дізнатися поради астролога на сьогодні.

ОВЕН

Сьогодні, 22 листопада, Овнам слід приділити час своїй родині. Цей день принесе вам успіх якщо ви проведете його з близькими і друзями. Постарайтеся не сваритися і не намагайтеся стрибнути вище своєї голови. Крім того, обов'язково обговоріть свої плани на майбутнє.

ТЕЛЕЦЬ

Тельцям цей день приготував безліч сюрпризів. Зовсім недавно ви втратили шанс отримати фінансовий прибуток і дуже засмутилися. Не хвилюйтеся, адже сьогодні у вас є шанс це виправити. Але не поспішайте - на все свій час.

БЛИЗНЮКИ

Близнюкам сьогодні слід подбати про своє здоров'я. Останнім часом ви дуже втомилися. 22 листопада Зірки говорять вам про те, що прийшов час відпочити і розслабитися. Цей день стане дуже успішним тільки в тому випадку, якщо ви самі цього захочете.

РАК

Ракам цей день принесе багато негативних сюрпризів. Якщо ви не візьмете ситуацію в свої руки - вся ваша попередня робота виявиться даремною. Заспокойтеся і перестаньте панікувати. Все, що вам потрібно зробити - це взяти себе в руки. Сьогодні ви отримаєте добру пораду.

ЛЕВ

22 листопада відкриє Левам нові горизонти. Ваші вміння ростуть із кожним днем ​​і це не може залишатися непоміченим. Сьогодні ви отримаєте фінансовий прибуток і вигідну ділову пропозицію. Якщо хтось спробує переконати вас у зворотному - не слухайте і йдіть чітко наміченим шляхом.

ДІВА

Дівам цей день принесе безліч позитивних новин. Ви відмінно справляєтеся з усіма важливими завданнями і за це Зірки нагородять вас. Не намагайтеся нікого обдурити і приховати свої справжні думки. Вечір обов'язково проведіть зі своєю сім'єю.

ТЕРЕЗИ

Терезам 22 листопада відкриє нові можливості. Головне - прийміть правильне рішення і не слухайте те, що вам говорять інші. Ви самі в змозі розпоряджатися своєю долею і керувати своїм життям. Будьте обережні сьогодні, оскільки поруч із вами є недоброзичливець.

СКОРПІОН

Все, що вам потрібно зробити в цей день - це відпочити. Ви втомлюєтеся на роботі і замість того, щоб розслабитися - витрачаєте час на домашні клопоти. Перестаньте це робити і почніть відпочивати. Крім того, ви давно не проводили час зі своїми друзями.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільцям 22 листопада необхідно сконцентрувати свою увагу на позитиві. Ви витрачаєте занадто багато енергії на вирішення проблем і важливих завдань. Постарайтеся вирішувати всі питання з легкістю і не давайте поганим думкам керувати собою.

КОЗЕРІГ

22 листопада приготувало для Козерогів важливу подію. Вона може пройти непомітно, тому будьте обережні та уважно стежте за тим, що відбувається навколо вас. Не слухайте настанови інших і слухайте тільки себе. Не думайте про погане.

ВОДОЛІЙ

Водоліям слід розслабитися і почати отримувати задоволення від життя. Ви втомлюєтеся і це негативно позначається на ваших взаєминах із колегами та родиною. Спробуйте змінити ситуацію, інакше вас чекають серйозні наслідки.

РИБИ

Якщо ви давно планували зробити щось незвичайне - зробіть це сьогодні. 22 листопада для Риб стане днем, коли їм усе під силу. Спробуйте спіймати удачу і йдіть за нею. Крім того, сьогодні ви можете отримати дуже цікаву пропозицію.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: