Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Інспектор Міста": як відомий телеведучий в Мукачеві перевірку влаштував (відео)

"Інспектор Міста": як відомий телеведучий в Мукачеві перевірку влаштував (відео)
У новому випуску програми "Інспектор Міста" від 20 листопада ведучий Володимир Остапчук побував на Закарпатті та перевірив Мукачево.

У центрi мiста гарно продумана iнфраструктура, є велосипеднi дорiжки, чимало ресторанчикiв, повiдомляє телеканал 1+1. Володимир Остапчук також знайшов один iз найбiльших у Європi ромських таборiв.

Мукачево називають найздоровiшим мiстом України, адже тут найнижчий рiвень захворюваностi i довша тривалiсть життя. Шукаючи секрет гарного здоров’я мукачiвцiв, ведучий буде шокований звiсткою про те, що у мiстi торгують наркотиками. Команда проекту спробувала вийти на дилерiв, одночасно перевiривши роботу мiсцевої полiцiї.

Найбiльше шокувала перевiрка Мукачiвської центральної районної лiкарнi. Терапевтичне вiддiлення, яке перевiряли першим, розраховане на 40 осiб i завжди переповнене. Зазначимо, що медперсонал не дуже зрадiв неочiкуванiй перевiрцi. Стан туалету у терапевтичному вiддiленнi неприємно вразив iнспектора. Але те, що побачив Володимир Остапчук у манiпуляцiйнiй – просто шокувало його.

Як проходила перевiрка Мукачево, хто отримав ганьбу чи гордiсть мiста, детальнiше у сюжетах та програмi вiд "1+1":









Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: