Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на тиждень (19-25 листопада) для усіх знаків зодіаку

Гороскоп на тиждень (19-25 листопада) для усіх знаків зодіаку
Гороскоп на тиждень 19-25 листопада 2018 для всіх знаків зодіаку - досить суперечливий. Для одних знаків зодіаку - це досить сприятливий час для нових починань, реалізації мрій, інші ж повинні простежити за станом свого здоров'я, вирішити справи, відкладені в довгий ящик, і більше приділяти увагу самореалізації.

Читайте докладніше гороскоп на тиждень 19 - 25 листопада 2018 для всіх знаків зодіаку далі в матеріалі.

ОВЕН

На початку тижня Овнів чекає неперевершений успіх. Ваші честолюбство і амбітність принесуть плідні результати: ви досягнете поставленої мети, загального визнання, поваги і авторитету від колег по роботі і близьких вам людей.

Перед вами відкриються різноманітні можливості для реалізації мрії. Успіх чекає на тих, чия діяльність пов'язана з видавництвом, медіа, юриспруденцією, спортом і театром, наукою і кіно. Можлива успішний захист дисертації, яскраве спортивне досягнення, написання або видання книги, затвердження проекту.

Велика ймовірність відрядження, в якій може відбутися зустріч з цікавою людиною, важливе знайомство. З понеділка у вас дуже добре складаються відносини з керівництвом і сім'єю, які можуть надати істотну матеріальну .

Сприятливий день: 20 листопада
Несприятливий день: 22 листопада


ТЕЛЕЦЬ

Цей тиждень буде дуже гармонійною, тому більше часу приділіть саме планування. Також уникайте дискусій і розмов на гострі теми, адже вас буде дуже легко розлютити.

Що стосується фінансів, то тиждень для вас буде дуже вдалою: депозити принесуть чималий прибуток. Ви можете виграти в лотерею, отримати дохід від ігор або розваг.

Можуть зіпсуватися відносини з коханим, якщо ви будете відстоювати тільки свою позицію. Намагайтеся більше слухати і розуміти чужі переживання. Уникнути гучного скандалу ви зможете, проявивши почуття гумору і мудрість. Не варто драматизувати без необхідності.

Слідкуйте за своїм здоров'ям, тепло одягайтеся і менше часу проводите на вулиці, адже можна підхопити застуду, яку довго будете лікувати. Вихідні проведіть вдома з друзями або батьками, можете відправитися на шопінг. Вдалі покупки вам гарантовано.

Сприятливий день: 19 листопада
Несприятливий день: 24 листопада


БЛИЗНЮКИ

До кінця тижня вам потрібно завершити всі справи, які у вас накопичилися за останній час - в робочих питаннях і у відносинах. Цей тиждень максимально сприятлива для змін у зовнішності, тому якщо ви мріяли про нову зачіску або новому стилі одягу, сміливо дійте.

Ваша рішучість також вам зіграє на руку і в особистих і любовних питаннях. Самотні Близнюки можуть зустріти надійного партнера, але для цього вам потрібно докласти зусиль і взяти ініціативу в свої руки.

Друга половина тижня посилить ваш творчий потенціал, посилить оптимізм і поліпшить фізичну форму. Займайтеся спортом, відвідуйте фітнес-центри і розважальні заходи.

Сприятливий день: 21 листопада
Несприятливий день: 22 листопада


РАК

Ракам на цьому тижні варто звернути увагу на проекти, пов'язані з освітою, наукою або спортом. У фінансовому плані вам допоможуть далекі родичі або батьки. Є ймовірність дуже великих доходів, якщо ви докладете до цього максимум зусиль і натхнення.

Наприкінці тижня можуть з'явитися деякі складності, можливі непередбачені витрати. У робочих питаннях потрібно проявити творчий підхід, будьте готові до відрядження. Будьте обережні, проявіть вроджені працьовитість і відповідальність, щоб уникнути звинувачень в непрофесіоналізмі.

Небезпеки для здоров'я у Раків немає, але варто ретельно подбати про себе. Пройдіть курс зміцнення імунітету і лікуєте хронічні захворювання. Якщо у вас є можливість, поїдьте з коханою людиною в санаторій або оздоровчий комплекс.

Сприятливий день: 20 листопада
Несприятливий день: 25 листопада


ЛЕВ

Для Левів тиждень почнеться з гарного настрою, на роботі знайдуться приводи для веселощів і розваг. Слідкуйте за своїм внутрішнім станом. Не піддавайтеся агресії або смутку, адже ви можете нашкодити дружбі, яку дуже цінуєте.

В особистих стосунках ви будете дуже енергійні і впевнені. Влаштуйте на вихідних романтичну вечерю, знайдіть прекрасний фільм, запаліть ароматичні свічки і створіть незабутній момент. Це час найбільш сприятливо для відвертих розмов і планування майбутнього.

Левам варто задуматися про свій режим дня і раціоні харчування. Вам слід змінити його таким чином, щоб максимально вести здоровий спосіб життя. Якщо ви станете дотримуватися дієти, то зможете скинути зайву вагу в досить стислі терміни.

Сприятливий день: 24 листопада
Несприятливий день: 23 листопада


ДІВА

Діви почнуть тиждень з любові. Ви потрапите в атмосферу романтики. Намагайтеся відвідувати культурні заходи, шоу, концерти, виставки. Більшість зможуть знайти нових друзів, познайомитися з важливими і впливовими людьми. Зверніть увагу - доленосна зустріч може відбутися в післяробочий час.

Якщо у вас проблеми з житлом, вас може очікувати довгоочікуване рішення. Ймовірно, ви знайдете нове житло для покупки або переїзду. Ваше фінансове становище буде стабільним. У вас буде можливість заробити чималу суму або виграти в лотерею. Почніть відкладати гроші на мрію. Спокійно можете розраховувати на матеріальну підтримку від батьків. Можливі щасливі знахідки.

Здоров'я: пройдіть діагностику організму. Зверніть особливу увагу на профілактичні заходи, які борються з хронічними захворюваннями.

Сприятливий день: 21 листопада
Несприятливий день: 19 листопада


ТЕРЕЗИ

На цьому тижні вам варто відпочити і відновити сили. Довіртеся інтуїції і не ризикуйте без необхідності, тому що на початку тижня можливі втрати і безглузді помилки. Зірки говорять, що цей тиждень - найкращий час для великих покупок, планування майбутніх подорожей і прибирання в будинку.

Почніть інтенсивно займатися саморозвитком. Ви зможете досягти успіху в навчанні і значно розширити свій кругозір. Це вдалий час для початку циклу навчання, причому вдаліше складуться самостійні заняття. У цей період зірки радять відправитися в подорож або почати активну підготовку до майбутньої туристичній поїздці: наприклад, зайнятися оформленням віз, бронюванням і купівлею квитків.

Друга половина тижня сприяє будь-яким починанням, які ви зробите з власної ініціативи. Можливо, в цей період вам захочеться внести деякі корективи в свій імідж: оновити гардероб або змінити стиль одягу.

Сприятливий день: 24 листопада
Несприятливий день: 25 листопада



СКОРПІОН


Скорпіонів на роботі чекає успіх. Ви зможете легко знайти контакт з колегами, що сприятливо вплине на атмосферу в офісі. Можливе підвищення або отримання керівної посади. Вдалий період для налагодження відносин в колективі і розробки спільних проектів.

У середу вас чекає успіх не тільки на роботі, але і в особистому житті. Постарайтеся відвідати цікаві заходи, концерти і виставки разом з коханою людиною, від чого отримаєте масу позитивних емоцій.

Якщо ви давно мріяли про домашнього улюбленця - настав час завести собаку або кішку. Здоров'я не доставить проблем, незважаючи на настання холодів і сезону застуд. Більше відпочивайте і отримуйте задоволення від життя.

Сприятливий день: 21 листопада
Несприятливий день: 23 листопада



СТРІЛЕЦЬ


Стрільці в листопаді будуть повністю поглинені домашніми справами. На початку тижня зробіть вигідне придбання для облаштування будинку. На цьому тижні ви налагодите відносини з друзями і керівництвом, якщо раніше у вас були проблеми. Ті, хто планує розширення сімейства, можна очікувати зачаття.

Щоб не зруйнувати ідилію з коханою людиною, вам варто проявити терпіння і наснаги, намагайтеся не критикувати вашого партнера по дрібницях. В кінці тижня можливі непередбачені витрати на розваги, відпочинок, спорт. В цей час краще не робити великих інвестицій, не починати власну справу або відкривати депозит в банку. Уникайте ризиків в фінансових питаннях.

Самопочуття у більшості Стрільців буде дуже хорошим, і загрози для здоров'я малоймовірні.

Сприятливий день: 25 листопада
Несприятливий день: 19 листопада


КОЗЕРІГ

Зірки радять Козерогам якнайкраще сконцентруватися на своїх поточних справах, на роботі. До того ж, підвищена відповідальність зайвої теж не буде. Вам потрібно бути готовим до того, щоб приймати рішення швидко і виважено. Тому не піддавайтеся паніці, це допоможе уникнути критичних помилок.

Будьте обережні, якщо мова йде про фінансові операції, є велика ймовірність обману. Ретельно все проаналізуйте, перед великою покупкою або вкладенням грошей.

Новий тиждень сприятлива для вивчення чогось нового. Тому курси або навіть вебінари - обходити не потрібно, особливо, якщо ви давно планували вивчити щось нове. Навчання буде даватися легко, тому не пропустіть таку можливість.

Сприятливий день: 24 листопада
Несприятливий день: 22 листопада



ВОДОЛІЙ


Весь тиждень у вас будуть термінові переговори, ви будете проявляти свій талант комунікатора і будете вирішувати цілий ряд складних посередницьких питань. Ваші товариськість, допитливість і вроджена здатність йти на компроміс - будуть дуже доречними. У поїздках і подорожах ви зможете сміливо використовувати старі ділові зв'язки і з успіхом заводити нові.

Зірки говорять, що у вас з'явиться можливість зарекомендувати себе справжнім сім'янином, що відіб'ється на домашній атмосфері - у вашому будинку буде панувати розуміння і гармонія.

Водолії, які ще не мають пари, зможуть познайомитися з цікавою людиною в транспорті, на вулиці і продовжити це знайомство з перспективою на майбутнє.

Сприятливий день: 20 листопада
Несприятливий день: 19 листопада


РИБИ

Тиждень сприятливий для серйозних рішень. Якщо ви відклали важливу справу - саме час його втілити в життя. На цьому тижні найбільша ймовірність того, що ви зможете без зайвих емоцій відстояти свою точку зору.

На початку тижня вас чекають цікаві поїздки і зустрічі з новими людьми. Знайомства можуть виявитися дуже корисними. В кінці тижня не зациклюйтеся на домашніх проблемах.

Якщо ви давно відкладали похід до лікаря, то внесіть до свого списку планів якомога швидше виконати давно обіцяну місію. Адже, якщо ви будете тягти і далі, то потім відновити здоров'я буде дуже складно.

Сприятливий день: 24 листопада
Несприятливий день: 20 листопада


Джерело.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: