Вхiд на сайт
Авторизацiя

У 2019 влада хоче підвищити одразу кілька податків, - економіст

У 2019 влада хоче підвищити одразу кілька податків, - економіст
Влада хоче підвищити одразу кілька податків в 2019.

Про це пише економіст IMF Group Ukraine Михайло Кухар на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, за його словами, планується підвищення акцизу на тютюнові та алкогольні вироби.

Крім того, планується зниження безподаткового мінімуму на міжнародні відправлення з 150 євро до 100 євро, а також на електрокари.

"Акцизи на тютюн підвищили (ну тобто хочуть підвищити з бюджету-2019)... Акцизи на алкоголь... Вирішили роздратувала одночасно 5 млн осіб, що купують що-небудь з інтернету опустивши безподатковий мінімум посилки зі 150 євро до 100... Електрокари ввозили активно в країну, майбутнє і все таке, тому що безмитне ввезення було. Ввели податки на ввезення електрокарів! Сміхотворний до речі, всього 100 євро з автомобіля. Для бюджету це копійки, але не зрозуміло - Навіщо???", - написав він.

Також економіст зазначив, що планується підвищення єдиного соціального внеску та податку на землю.

"ЄСВ хочуть для людей з великими білими зарплатами підвищити (там складна схема, навіть пояснювати не буду)... Теж дивний захід - тільки тінізують високі зарплати назад-і все... Податок на землю... він і був сміховинно низьким. Трохи підняли - наживи майже ніякої. Копійки... Теж питання: НАВІЩО??? Тепер над 3-ю групою чаклують... ще не вирішили, чи то всіх скопом, то чи частково прикрити, що теж по-суті підвищення податків для малого бізнесу", - прокоментував Кухар.

Як повідомляли Українські Новини, боржникам єдиного соцвнеску можуть заборонити виїжджати за кордон і водити авто.

Крім того, раніше Володимир Гройсман заявив, що податок на зарплату буде знижено до 22%.

Джерело.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: