Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді зростут тарифи на вивезення сміття

В Ужгороді зростут тарифи на вивезення сміття В обласному центрі Закарпаття зростуть тарифи на вивезення сміття. Так, з 14-ти гривень тариф зросте до майже 22-х гривень. Нова вартість вступить в силу вже з 1-го грудня поточного року.

Відомо, що таке рішення прийняли сьогодні, 15-го листопада, на черговому засіданні виконавчого комітету Ужгорода. Повідомляється, що розрахунки пройшли всі громадські обговорення. Їх також затвердив антимонопольний комітет.

Директорка підприємства з вивезення твердих побутових відходів пояснила, що потреба підвищити тариф виникла давно. Це пов’язано із підвищенням вартості ціни на пальне, комплектуючі та енергоносії.

Вперше це питання підняли в серпні місяці минулого року. Попри своєчасні попередження більшість ужгородців не знали про підвищення тарифу.

Більше подробиць про ситуацію – у відеоматеріалі 21 каналу.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: