Вхiд на сайт
Авторизацiя

Сьогодні в УжНУ відзначли Міжнародний день студента

Сьогодні в УжНУ відзначли Міжнародний день студента Урочистості до Міжнародного дня студента, який відзначатимемо 17 листопада, відбулися сьогодні в ректораті Ужгородського національного університету.

Із вітальним словом перед студактивом виступили перший проректор УжНУ Олександр Сливка, проректор із науково-педагогічної роботи вишу Ігор Король, заступник Ужгородського міського голови Олександр Білак.

«Від імені міського голови Богдана Андріїва, всієї міськради вітаю вас із прийдешнім святом. Тішить, що є стільки активної молоді, небайдужої як до розвитку університету, так і нашого міста й Закарпаття загалом. Адже в Ужгороді, де понад 10% населення складають студенти, – важлива злагоджена робота на рівні вишу та адміністрації міста. За останні роки ми довели, що ця співпраця є ефективною. Зокрема, хочу відзначити учасників днів факультетів, мистецьких і спортивних змагань, особливо подякувати профкому студентів і Студраді УжНУ за активізацію нашого співробітництва», – зазначив Олександр Павлович.

Олександр Білак також повідомив, що вже внесено на розгляд положення про премію Ужгородського міського голови (10 тисяч гривень), яку вперше наприкінці цього року мають вручити найактивнішим студентам вишу.

Кращих студентів усіх факультетів відзначили грамотами та подяками ректора, міськради та облрад.

Ужгородська міська рада


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: