Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті полісмени спіймали водія "під кайфом"

На Закарпатті полісмени спіймали водія "під кайфом"
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані сп’яніння в Мукачівському, Хустському, Виноградівському, Перечинському, Іршавському районах.

У Виноградові
працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2103». Водій порушив правила дорожнього руху, перетнувши під час обгону суцільну смугу дорожньої розмітки.

За кермом перебував місцевий житель в неадекватному стані. Молодий чоловік зізнався, що вживав марихуану, але від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані наркотичного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

На автодорозі між селами Довге-Приборжавське Іршавського району ввечері сталася незначна ДТП. Автомобіль марки «ВАЗ-2101» виїхав на зустрічну й зіткнувся з автомобілем марки «Меrсеdеs Sрrіntеr». Обійшлося без жертв, машини зазнали несуттєвих ушкоджень, але водій «ВАЗ» утік з місця пригоди. Потерпілий зателефонував у поліцію, й працівники групи реагування патрульної поліції Іршавського відділення затримали втікача за кілометр від місця аварії.

За кермом «ВАЗ-2101» перебував житель Хуста, який взагалі не має водійського посвідчення і був у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування чоловік відмовився. На нього складено адмінпротоколи за скоєння ДТП, за втечу з місця події, за керування в стані алкогольного сп’яніння і без належних документів.

Мукачівським поліцейським надійшла ввечері інформація від небайдужих громадян про те, що в селі Шенборн Мукачівського району їздить п’яний на автомобілі марки «ВАЗ-2107». Вказане авто затримали працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського районного відділення. В машині перебувало двоє чоловіків, жителі Мукачева. Як з’ясувалося, власник машини передав керування п’яному товаришу, який не мав водійського посвідчення. Під час медосвідування в лікарні в того виявили 1,98 проміле алкоголю.

Поліцейські склали на водія адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. А власника авто притягнули до адмінвідповідальності за передачу керування особі, яка перебуває в стані алкогольного сп’яніння.

У селі Тур’я Ремета Перечинського району ввечері сталася ДТП: водій автомобіля «Міtsubіshі» іноземної реєстрації не впорався з керуванням і злетів з траси в кювет. В машині перебувало двоє молодих чоловіків, жителі Ужгорода. В аварії вони не постраждали, чого не скажеш про машину.

Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції Перечинського відділення, то встановили, що водій керував у стані алкогольного сп’яніння. Він також не надав документів на право керування. Під час проходження медосвідування в лікарні у нього виявили 1,9 проміле алкоголю. На правопорушника складено адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного спяніння і без водійського посвідчення.

У селі Кам’янське на Іршавщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Меrсеdеs» іноземної реєстрації, яким керував житель села Мідяниця. Водій не був пристебнутий паском безпеки й перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,8 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування.

У селі Сокирниця Хустського району працівники групи реагування патрульної поліції Хустського відділу зупинили вночі автомобіль марки «ВАЗ-2105», на якому не освічувався задній номерний знак. Водій, місцевий житель, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його доставили на медосвідування в лікарню, де він відмовився його проходити. Візуально лікар діагностував у водія середню ступінь сп’яніння. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На Закарпатті полісмени спіймали водія "під кайфом"



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: