Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Закарпатське божоле" уже водинадцяте скликає шанувальників молодого вина

"Закарпатське божоле" уже водинадцяте скликає шанувальників молодого вина
Свято молодого вина «Закарпатське божоле» уже водинадцяте пройде в Ужгороді. Дата проведення традиційна – треті вихідні листопада, що збігається зі святом «Божоле» у Франції, традиція якого сягає XIX століття.

У закарпатському винному фестивалі візьмуть участь кращі винороби краю, приїдуть гості зі Львова. Умови участі у «Закарпатському божоле» незмінні: це – єдиний винний фест в області, де заборонено представляти напої з винограду сорту Ізабелла, будь-які вина з гібридів, плодово-ягідні напої, а також усілякі міцні настоянки. Кожен відвідувач «Закарпатського божоле» зможе придбати спеціальний сувенірний бокал. Розпочнеться свято дійством 15 листопада.

Олександр КОВАЧ

голова Спілки приватних виноградарів та виноробів Закарпаття

Стартуємо у четвер ввечері невеличким шоу – це буде відкриття першої діжки молодого вина Закарпаття. Дійство відбудеться на розі вулиць Волошина-Корзо. Старт о 20:00. Саме свято стартує наступного дня, у п’ятницю з 11:00. І головне – вдруге відбудеться винний аукціон, де кращі винороби представлять як лоти унікальні пляшки вина, які неможливо десь інде придбати. Старт о 15:30. Багато гостей хочуть бачити на цьому фестивалі не тільки молоді вина, але і марочні. Тому ми залишили просто бокал, який теж робить свою функцію, багато хто захоче його придбати як гарний сувенір.

Перший день свята буде у п’ятницю, 16 листопада із 10:00 — кращі винороби Закарпаття представлять свою продукцію у підвалах «Совиного гнізда», розпочне роботу і фуд-корт. Офіційне відкриття винного фестивалю – у суботу, 17 листопада, о 13.00. Із 12 години працюватиме тематична фотозона.

Організатори підготували також концертну програму: гостей фестивалю розважатимуть художні колективи міста та області, гурт «Анця». Завершить другий день свята концерт «Вінко червеноє» від гурту «Рокаш». Фестиваль триватиме і в неділю, 18 листопада. Тоді ж відбудеться виступ гурту «Чаламада» та закриття фестивалю.

Вхід у винні підвали – безкоштовний.

Більше дивіться в сюжеті UzhInform:



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: