Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні з'явиться гаряча лінія психологічної підтримки та протидії самогубствам

В Україні з'явиться гаряча лінія психологічної підтримки та протидії самогубствам
В Україні планують створити Лінію життя - гарячу лінію психологічної підтримки та протидії самогубствам за прикладом Австралії.

Про це повідомила в.о. очільника МОЗ Уляна Супрун на своїй сторінці у Facebook.

Рішення про створення подібного проекту стало результатом зустрічі Супрун з генеральним директором Lifeline Australia Колманом О'Дрісколлом в Сіднеї.

Lifeline Australia — це лінія допомоги, яка щорічно надає психологічну підтримку більше, ніж одному мільйону австралійців. Наразі працює близько 40 центрів в 60-ти населених пунктів по всій країні.

"Плануємо створення Лінії життя і в Україні. Це буде загальнонаціональна служба підтримки, куди кожен українець в момент особистої кризи зможе звернутися за допомогою. Важливо, щоб це була єдина всеукраїнська лінія, яка об’єднає зусилля багатьох фахівців, організацій, використовуючи досвід того, що вже напрацьовано в Україні та світі", – написала Супрун.

Також повідомляється, що в Австралії завдяки роботі національної гарячої лінії вдається рятувати 50 тисяч життів щороку.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: