Вхiд на сайт
Авторизацiя

Псевдовибори в ОРДЛО підривають зусилля щодо мирного вирішення конфлікту - НАТО

Псевдовибори в ОРДЛО підривають зусилля щодо мирного вирішення конфлікту - НАТО
Фейкові вибори, які проводяться проросійськими бойовиками на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей, суперечать букві і духу Мінських угод і підривають зусилля щодо мирного вирішення конфлікту, заявили в прес-службі НАТО.

"НАТО не визнає оголошених 11 листопада вибори в самопроголошеній і невизнаної "Луганської Народній Республіці" і "Донецької Народній Республіці", – зазначають в Альянсі.

Також в заяві наголошується, що НАТО повністю підтримує суверенітет і територіальну цілісність України в межах міжнародно-визнаних кордонах.

Альянс також закликав РФ вивести війська і припинити будь-яку підтримку озброєним групам в Донецькій і Луганській областях України.

"Ми закликаємо до повної реалізації Мінських угод усіма сторонами і підтримуємо Нормандський формат і зусилля Тристоронньої контактної групи", – наголошується в повідомленні НАТО.

Раніше повідомлялося, що на окупованих територіях Донецької та Луганської областей почалися фейкові вибори.

Нагадаємо, Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження у зв'язку з проведенням фейковий виборів на тимчасово окупованій території Донецької та Луганської областей, запланованих на 11 листопада.

За даними відомства, російська адміністрація вже "намалювала" для перемоги ватажка бойовиків Дениса Пушилін Денис Володимирович в так званій "ДНР" 55%, Леоніда Пасічника - в "ЛНР" 63%. Явку повинні показати 70% виборців.

Україна і світова спільнота не визнають "вибори" в ОРДЛО.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: