Вхiд на сайт
Авторизацiя

Що пророчать зорі: гороскоп на сьогодні, 9 листопада, для усіх знаків зодіаку

Що пророчать зорі: гороскоп на сьогодні, 9 листопада, для усіх знаків зодіаку
Останній робочий день тижня стане для декого гарним приводом відпочивати і планувати вихідні, декому ж доведеться попрацювати, щоб досягти цілей і провести вихідні у спокої.

ОВЕН

П'ятниця, незважаючи на те, що є останнім робочим днем ​​тижня, позначить Овнам початок великих проектів і задумів, які ви виношуєте вже довгий час. Імовірно, сьогодні вам доведеться з кимось або чимось розлучитися остаточно, проте ця жертва буде тільки на благо великим починанням.

ТЕЛЕЦЬ

Тельці просто не можуть намилуватися змінами в зовнішності. Помічають їх і люди навколо вас, хоча і не говорять про це вголос. Саме ці зміни в іміджі можуть відкрити перед вами сьогодні нові двері.

БЛИЗНЮКИ

У Близнюків сьогодні буквально відкриється друге дихання. Ймовірно, ви самі здивуєтеся тому, що опинитеся готові до вирішення проблем, які раніше здавалися непосильними. Зважте свої можливості, проаналізуйте мету і направте енергію в правильне русло.

РАК

Запорукою сприятливої п'ятниці для Раків стануть розсудливість і самовладання. Не варто давати багато волі вашим фантазіям. Чим більше ілюзій ви побудуєте сьогодні, тим жорсткішим виявиться удар об тверду реальність.

ЛЕВ

Леви сьогодні зможуть відчути наближення значних змін як в особистому житті, так і на шляху до цілей професійних. Останнім часом ви дуже старалися залагодити всі негаразди і заповнити прогалини. Очевидно, вам це вдалося.

ДІВА

Будьте сьогодні об'єктивні. Мабуть, це головна порада зірок на цей день для тих, хто народився під знаком Діви. Зважуйте свої слова й одразу думайте про те, до чого можуть привести ваші вчинки.

ТЕРЕЗИ

Терезам варто цієї п'ятниці подбати про своє здоров'я і зробити акцент на імунітеті. Зміцнити його вам сьогодні допоможуть новий раціон харчування і свіжий погляд на той спосіб життя, який ви ведете.

СКОРПІОН

Далеко не все дасться сьогодні Скорпіонам так легко, як би того хотілося. Головне, не переставайте намагатися, якщо ви будете наполегливі, напевно досягнете успіху. При цьому варто обійтися без хитрощів і лукавства. Залишайтеся сьогодні чесними з собою і кожним зустрічним.

СТРІЛЕЦЬ

Вже сьогодні Стрільці побачать, до чого прийшли ділові та особисті стосунки, над якими довелося наполегливо працювати останнім часом. Ймовірно, цієї п'ятниці ваше коло спілкування покинуть деякі люди, однак не варто турбуватися з цього приводу. Очевидно, вам не по дорозі.

КОЗЕРІГ

Ризик піддатися захворюванням сьогодні вкрай високий і Козероги можуть відчути це на собі. Найбільш небезпечними є прості захворювання простудного типу. Уважно обирайте місце в транспорті з відкритими вікнами, визначаючись з одягом на прогулянку, оцініть погоду і загальні умови.

ВОДОЛІЙ

Кінець робочого тижня Водолії проведуть вельми приємно. Сьогодні відмінний день для того, щоб зробити багато хороших справ як для себе, так і для оточуючих, небайдужих вам людей. Поцікавтеся, можливо, хтось потребує вашої допомоги, але просто не наважується про це сказати.

РИБИ

Раптові розтрати цього тижня заскочили Риб зненацька і теперішній стан рахунку, м'яко кажучи, не радує. Відмовтеся від найменш важливих покупок найближчим часом і починайте збирати гроші вже сьогодні. Поточний період найбільш сприятливий для побудови подібного роду планів.

Джерело.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: