Вхiд на сайт
Авторизацiя

6 тисяч пачок із цигарками покинули контрабандисти, тікаючи від прикордонників

6 тисяч пачок із цигарками покинули контрабандисти, тікаючи від прикордонників
Учора ввечері прикордонники відділення «Ділове» Мукачівського загону спільно з оперативними співробітниками Західного регіонального управління Держприкордонслужби запобігли спробі незаконного переміщення через кордон тютюнових виробів.

Під час перевірки наявної інформації про можливу протиправну діяльність на кордоні, військовослужбовці побачили групу осіб, які бігли у бік кордону з пакунками на плечах. На попереджувальні постріли та законні вимоги прикордонників припинити правопорушення, контрабандисти не відреагували, натомість, покинувши свої ноші, вдались до втечі.

За 30 метрів до кордону зловмисники покинули 12 пакунків з шістьма тисячами пачок сигарет.
Виявлений тютюн доставили до прикордонного підрозділу та згодом передадуть співробітникам ДФС. Заходи зі встановлення осіб причетних до незаконної оборудки на кордоні тривають.

6 тисяч пачок із цигарками покинули контрабандисти, тікаючи від прикордонників


Повідомляє прес-служба Мукачівського прикордонного загону


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: