Вхiд на сайт
Авторизацiя

Назвали найкорисніший спосіб заварювання кави

Назвали найкорисніший спосіб заварювання кави
Кава – один з найпопулярніших напоїв. Відтак, існує чимало способів її приготування. Американські дослідники вирішили провести експеримент, у якому оцінили користь кави відповідно до способів заварювання.

Вчені з Університету Філадельфії і Томаса Джефферсона заявили, що правильно приготована кава насичує клітини організму киснем і сприяє їх регенерації, Проте готувати напій при цьому потрібно певним чином.

У своїй новій роботі група вчених вирішила порівняти кислотність і активність антиоксидантів в різних сортах кави, заварених традиційним методом і методом колд-брю. Для свого експерименту вчені взяли кави світлого обжарювання з Бразилії, двох районів Ефіопії, Колумбії, М'янми і Мексики.

Дослідники відзначають, що каву з ідеальним рівнем кислотності потрібно готувати швидко – заливати окропом мелені зерна і вживати напій протягом п'яти-десяти хвилин.

Такий напій насичує кров антиоксидантами, що разом з вітамінами і мікроелементами з кавових зерен може привести до зниження запалення тканин і нормалізації роботи серцево-судинної системи.

А от у каві приготованій способом колд-брю антиоксидантні властивості знижуються. Це може негативно вплинути на здоров'я людей з проблемами шлунково-кишкового тракту і знижувати загалом корисні властивості кави.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: